Toeren op de Solex

Met z'n allen op de Solex, natuurlijk met bijbehorende pothelm en leren jas. In zo'n stokoud Dafje of toch liever met de wind in de haren in de TukTuk. Het kan allemaal!

Op de solex naar de boerderij

Vanaf nu kun je een ritje maken op een Solex en dan heerlijk door de mooie omgeving van de Achterhoek toeren richting Boerderij Den Branderhorst!

Boerderij Den Branderhorst werkt samen met FREE-WHEEL een organisatieburo uit Vorden. 

U kunt ook met de Tuk Tuk of met een ouderwetse Daf van hen bij ons langskomen. Lekker genieten van de mooie omgeving in de Achterhoek! En dan uitrusten op het boerderij-terras en lekker tegen de koe aanliggen.

Voor een heerlijke vakantie of een ontspannen dagje uit

Ook voor een weekendje weg kan je bij ons terecht!

Koe knuffelen

Genieten van een bijzonder uitje waar je volledig ontspannen van terugkomt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van lieve koeien die graag geknuffeld willen worden.

Gezellige houten huisjes

Gezellig houten huisje voor 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel. Onze drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven!

Luxe safaritenten

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons safaritenten in samenwerking met Farmcamps. De tenten zijn gezellig ingericht met een keukenblok, echte heerlijke bedden en een hooihuys. Dat is een speelhuis voor de kinderen en een bedstee met knusse slaapplaatsen. Ook heb je je eigen douche en toilet en wastafel.

Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel