Lodgetenten en Barntenten bij de boerderij

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons tenten in samenwerking met FarmCamps

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons Lodge- en Barntenten in samenwerking met FarmCamps. De tenten zijn gezellig ingericht met een keukenblok, echte heerlijke bedden en een hooihuys. Dat is een speelhuis voor de kinderen en een bedstee met knusse slaapplaatsen.

Een Lavazza espressomachine, keuken met gasfornuis, een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel; de tenten zijn van alle gemakken voorzien. De Barntenten zijn zelfs voorzien van een vaatwasser!

Logeren op de boerderij

Als jij van spelen houdt, dan weten wij zeker dat jij het bij ons fantastisch vindt!

Het avontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de Boerderij. En daar zorgen wij persoonlijk voor. Zo kun je boer Eddy iedere dag helpen met het voeren van de pony's, kippen en de varkens. Ook vinden de pony's het heerlijk om geknuffeld en verzorgd te worden.

Skelteren, trampoline springen, zandtaartjes maken in de zandbak of met je nieuwe vriendjes spelen in de boomhut. Alles kan en mag.

En ook nog:

  • Van de kabelbaan
  • Heksensoep maken
  • Taartjes bakken in het zand
  • Skelteren
  • In het hooi spelen
  • Boter maken
  • Pony rijden
  • Konijnen en kippen aaien
  • Trampoline springen
  • In de boomhut spelen

Wat vind jij leuk om te doen?

Wat anderen zeggen over hun tijd op Boerderij Den Branderhorst

Wees welkom en geniet van de rust op ons erf.

Verrassend leuk! Het campingsfeertje, waarbij de kinderen met de andere kinderen op t veldje speelden. Het helpen van de boer met koeien ophalen, activiteiten als wafels bakken, kampvuur maken, pony rijden: helemaal top!

Familie Boers

Bron: Farmcamps

Wat een leuk weekend hebben we gehad! Boer Eddie en Boerin Anne-Marie zijn ontzettend gastvrij. Er wordt van alles georganiseerd voor jong en oud. De tenten zijn top. Complete inrichting, goede sanitair en erg ruim. Tip: Ga vooral koe knuffelen. Het is een fantastische plek voor je vakantie. Heb geen minpunten...was gewoon toppie.

Sandra Verkerk

Bron: Zoover

We hebben het geweldig gehad! Leuke kleinschalige Boerderij. Hele lieve boer en boerin. Zij betrokken de kinderen op een hele ontspannen en gezellige manier bij het verzorgen van de dieren.

Familie de Jong

Bron: Farmcamps

Liever een houten huisje huren?

Gezellig houten huisje voor 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel.

Onze drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven!

Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel