Landgoed 't Zand

Vanaf de boerderij fietst u in een half uur naar Landgoed 't Zand, een prachtig natuurgebied met bossen, heidevelden, zandheuvels en omgeven door weilanden. Het gebied is vrij toegankelijk voor wandelaars en fietsers.

Oerend hard genieten van stilte

Het bosgebied ‘t Zand (ook wel ’t Hengelse Zand), ten oosten van het dorp Hengelo gld, wordt genoemd in de klassieke hit “Oerend Hard” van Normaal.

Landgoed ’t Zand is een prachtig natuurgebied met bossen, heidevelden, zandheuvels en omgeven door weilanden. Het gebied is vrij toegankelijk voor wandelaars en fietsers.

Hengelo (Gld) is bekend om de jaarlijkse paardenmarkt die plaatsvindt tijdens de kermis in juli. Ook motorliefhebbers zijn bekend met Hengelo. Eens per jaar wordt een ronde van ONK-motorwegraces gereden op het stratencircuit de Varsselring.

Voor een heerlijke vakantie of een ontspannen dagje uit

Ook voor een weekendje weg kan je bij ons terecht!

Koe knuffelen

Genieten van een bijzonder uitje waar je volledig ontspannen van terugkomt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van lieve koeien die graag geknuffeld willen worden.

Gezellige houten huisjes

Gezellig houten huisje voor 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel. Onze drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven!

Luxe safaritenten

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons safaritenten in samenwerking met Farmcamps. De tenten zijn gezellig ingericht met een keukenblok, echte heerlijke bedden en een hooihuys. Dat is een speelhuis voor de kinderen en een bedstee met knusse slaapplaatsen. Ook heb je je eigen douche en toilet en wastafel.

Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel