Klompen schilderen

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor een familiebijeenkomst, een vriendengroep of een gezellige verjaardag? Kom met z'n allen klomp schilderen!

Laat je kunsten zien!

Kom met een groep en laat de rust op onze boerderij zijn inspirerende werk doen. Schilder een klomp als herinnering aan een heerlijke dag. Voor jong en oud.

Prijzen

Kleine klomp schilderen € 10,00 per persoon
Grote klomp schilderen € 13,50 per persoon

Minimale deelname is 6 personen. Natuurlijk met kop koffie/thee met een Achterhoekse lekkernij. Mooi te combineren met onze High Tea of High Wine!

Aanmeldformulier

Met hoeveel personen kom je?
6 personen
7 personen
8 personen
9 personen
10 personen
meer dan 10 personen

Voor een heerlijke vakantie of een ontspannen dagje uit

Ook voor een weekendje weg kan je bij ons terecht!

Koe knuffelen

Genieten van een bijzonder uitje waar je volledig ontspannen van terugkomt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van lieve koeien die graag geknuffeld willen worden.

Gezellige houten huisjes

Gezellig houten huisje voor 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel. Onze drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven!

Luxe safaritenten

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons safaritenten in samenwerking met Farmcamps. De tenten zijn gezellig ingericht met een keukenblok, echte heerlijke bedden en een hooihuys. Dat is een speelhuis voor de kinderen en een bedstee met knusse slaapplaatsen. Ook heb je je eigen douche en toilet en wastafel.

Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel