Kinderfeestje

Voor een kinderfeestje op de boerderij kun je ook bij ons terecht. De kinderen krijgen bij ons een overall en laarzen aan en een rode zakdoek om.

Kinderfeestje in de Achterhoek – Boerderij den Branderhorst

Voor een kinderfeestje op de boerderij kun je ook bij ons terecht.
De kinderen krijgen bij ons een overall en laarzen aan en een rode zakdoek om. Een rondleiding op de boerderij hoort er natuurlijk bij, heel leuk en leerzaam! Op onze boerderij vind je melkkoeien en kalfjes, onze pony’s Jopie, Buffel en Silverly en een heleboel konijntjes. In overleg kunnen de kinderen kiezen welke twee activiteiten ze willen doen*. Bijvoorbeeld:

  • Koe knuffelen*
  • Pony rijden*
  • Klompen schilderen*
  • Boter maken*
  • Skelteren
  • Konijnen aaien
  • Trampoline springen
  • In de boomhut spelen

Prijzen

Kinderen € 19,95 per persoon
Begeleiders € 9,95 per persoon

Verjaardagspartijtjes zijn mogelijk op woensdagmiddag of zaterdagmiddag. Tijden zijn in overleg en prijzen zijn inclusief limonade, cake en friet.

In juli en augustus hebben we vanwege de drukte op de boerderij helaas geen mogelijkheid om verjaardagspartijtjes te organiseren.

Aanmeldformulier

Met hoeveel personen kom je?
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
9 personen
10 personen
meer dan 10 personen

Voor een heerlijke vakantie of een ontspannen dagje uit

Ook voor een weekendje weg kan je bij ons terecht!

Koe knuffelen

Genieten van een bijzonder uitje waar je volledig ontspannen van terugkomt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van lieve koeien die graag geknuffeld willen worden.

Gezellige houten huisjes

Gezellig houten huisje voor 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel. Onze drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven!

Luxe safaritenten

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons safaritenten in samenwerking met Farmcamps. De tenten zijn gezellig ingericht met een keukenblok, echte heerlijke bedden en een hooihuys. Dat is een speelhuis voor de kinderen en een bedstee met knusse slaapplaatsen. Ook heb je je eigen douche en toilet en wastafel.

Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel