Kinderboerderij Feltsigt

Op 5 minuten fietsen en een kwartiertje lopen van onze boerderij vind je Feltsigt, dé kinderboerderij van de Achterhoek. 

Elke maand leuke activiteiten

Buiten op de grote speelweide en binnen in de hooischuur van kinderboerderij Feltsigt kunnen kinderen volop spelen. Er is ook een groot terras, waar ouders genieten van koffie en blije kindergezichtjes. Zo heeft iedereen een onbezorgde, onvergetelijke dag!

Silo Art Tour Achterhoek 
Op het erf staat een vrijstaande silo voor de oude varkensstal, onderdeel van de Silo Art Tour Achterhoek. Bij het maken van het ontwerp heeft kunstenaar Dopie de wereld bekeken door de ogen van een kind: speels en kleurrijk.

Klik hier voor alle informatie over Feltsigt.

Voor een heerlijke vakantie of een ontspannen dagje uit

Ook voor een weekendje weg kan je bij ons terecht!

Koe knuffelen

Genieten van een bijzonder uitje waar je volledig ontspannen van terugkomt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van lieve koeien die graag geknuffeld willen worden.

Gezellige houten huisjes

Gezellig houten huisje voor 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel. Onze drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven!

Luxe safaritenten

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons safaritenten in samenwerking met Farmcamps. De tenten zijn gezellig ingericht met een keukenblok, echte heerlijke bedden en een hooihuys. Dat is een speelhuis voor de kinderen en een bedstee met knusse slaapplaatsen. Ook heb je je eigen douche en toilet en wastafel.

Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel