Fietsen en wandelen

Met uw fiets kunt u vanaf onze boerderij letterlijk alle kanten op. Uitgestrekte bossen, indrukwekkende kastelen, prachtige musea, gezellige dorpjes, het ligt allemaal binnen handbereik.

Fietsroutes in alle soorten en maten

Bijvoorbeeld de Achtkastelenroute in Vorden (in totaal 35 km)
De Achterhoek heeft veel kastelen en tuinen. Zeker in de buurt van Vorden en Ruurlo waar tientallen kastelen zijn. Vorden is vooral bekend
vanwege haar acht kastelen.

Huis Vorden (1315) staat aan de rand van het dorp, de andere zeven kastelen staan er in een kring omheen. De meeste kastelen zijn niet toegankelijk, maar de parken eromheen wel.

Op de dichtbij gelegen rivier De Berkel kunt u kano’s huren. De Achtkastelenroute bestaat al meer dan 100 jaar en is de oudste bewegwijzerde fietsroute van Nederland. Het is een prachtige fietstocht door een bijzondere omgeving met vele statige kastelen en landgoederen.

De tocht is een belevenis, ook door de afwisseling van bos, heide, akkers en mooie boerderijen. U start in het centrum van het dorp Vorden, op een paar kilometer van Boerderij Den Branderhorst.

Voor een heerlijke vakantie of een ontspannen dagje uit

Ook voor een weekendje weg kan je bij ons terecht!

Koe knuffelen

Genieten van een bijzonder uitje waar je volledig ontspannen van terugkomt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van lieve koeien die graag geknuffeld willen worden.

Gezellige houten huisjes

Gezellig houten huisje voor 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen met gebruik van tweepersoons hangmat, barbecue en buitenkachel. Onze drie huisjes heten Buffel, Jopie en Zidane. Ze staan net als de andere logeergelegenheden op de boerderij en dus dicht bij het boerenleven!

Luxe safaritenten

Wij verhuren 15 luxe 6-persoons safaritenten in samenwerking met Farmcamps. De tenten zijn gezellig ingericht met een keukenblok, echte heerlijke bedden en een hooihuys. Dat is een speelhuis voor de kinderen en een bedstee met knusse slaapplaatsen. Ook heb je je eigen douche en toilet en wastafel.

Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel