Koeien knuffelen bij Boerderij Den Branderhorst in Hengelo Gld

Genieten van een bijzonder uitje, waar je volledig ontspannen van terug komt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. 

Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van een lieve koe. De koeien Bleske, Lucie, Willy, Marieke en Bertina vinden het heerlijk om geknuffeld te worden.

Koe knuffelen is educatief

Een leuke en leerzame activiteit voor kinderen en juist ook voor volwassenen. Voor elke groep geschikt. Wij vertellen je alles wat jij nog niet wist van deze lieve, grote dieren.

Koe knuffelen is ontspannen

Heerlijk onthaasten en ontspannen tussen de koeien op de boerderij. Ervaar de rust en warmte van een koe en vergeet alle dagelijkse beslommeringen!

Koe knuffelen is gezellig

Samen met je familie, collega's of kinderen een uitje beleven, waar je niet over uitgepraat raakt! Kruip samen tegen een koe aan en ervaar de bijzondere aanwezigheid van een koe.

Koe knuffelen op Boerderij Den Branderhorst...

"Hoe kom je erop, zou je denken? Nou, dat dacht ik ook. Maar ik gaf mij volledig over aan de ideeën van de boerin. Een koe is een graad warmer dan een mensenlichaam en de ademhaling van een koe gaat langzamer, heel ontspannen als je tegen een koe aanzit, aldus de boerin. 

We hijsen ons in een boerentenue en volgen de boerin het weiland in. Op zoek naar de koe die meestal wel in is voor een knuffel. Heel wat meters en heel wat koeienvlaaien verder, ligt daar een groepje koeien rustig in het weiland. Gebukt sluipen we naar de knuffelkoe om hem een stevige aai te geven. Niet te zacht, anders denkt de koe dat je een vlieg bent en mept hij je weg met zijn staart.

Nou ja, ik ga er dan ook maar meteen vol voor en sla mijn armen om het kolossale lichaam heen en geef hem de grootste knuffel die ik geven kan. En voor ik het weet, zit ik daar met mijn gezin tegen de koe aan te chillen. Ik kan niet anders dan zeggen dat het een geniale ervaring was en had nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn."

Door: PAULINE (blog op www.voormijnkleintje.nl)

Wat gaan we doen tijdens het koe knuffelen?

Heerlijk ontspannen in de vrije natuur.

Warm welkom

Via een kronkelweggetje kom je bij ons op het erf en voel je je direct onderdeel van het boerenleven. Onze Boerderij staat tussen de bomen en struiken in een oase van groen. De tijd lijkt er even stil te staan.

Even boer of boerin

Bij de start van de workshop krijg je een mooie overall met rode zakdoek en laarzen. Wij hebben alle maten op voorraad. Daarna ga je onder begeleiding van boer Eddy of boerin Anne-Marie naar de koeien. 

Tot rust komen

Je leert wat een koe fijn vindt en hoe je een koe moet benaderen. Je ervaart daarna de warmte van een koe tijdens het aanraken en komt tot totale ontspanning. Je eindigt heerlijk liggend tegen een warm koeienlijf. 

Genieten

We eindigen met een lekkere kop koffie / thee en een Achterhoekse lekkernij in onze bijzondere Daele of op het mooie terras. Na deze workshop ben je een mooie en unieke herinnering rijker!

Wat anderen zeggen over hun tijd op Boerderij Den Branderhorst

Wees welkom en geniet van de rust op ons erf.

Wat een bijzondere ervaring! De koeien waren erg lief en warm. We kregen een uitgebreide rondleiding en al onze vragen werden beantwoord. Dank hiervoor!

Robbin en Eva

Enkhuizen

Wat was dit leuk! We hebben er allemaal erg van genoten. Een ander uitje dan normaal. Eddie, bedankt voor de gezelligheid!

Collega's uut Twente

Twente

Wat een geweldig paradijsje hebben jullie hier. Bedankt voor de ontzettende gastvrijheid en ontspannen rondleiding. Tot de volgende keer!

Thijs & Tess

Doetinchem

Ga jij ook koe knuffelen bij Den Branderhorst?

Delen vinden we super leuk!

Prijzen

2 personen € 50 per persoon
3, 4 of 5 personen € 40,- per persoon
6 tot en met 10 personen € 35,-  per persoon
11 of meer personen  Bel  of mail voor een speciaal tarief

Op afspraak vanaf 12.30 uur. Na afloop is er koffie en thee met een Achterhoekse lekkernij. Je betaalt op de dag zelf en jouw reservering wordt definitief, nadat wij deze per mail bevestigd hebben.

Aanmeldformulier

Met hoeveel personen kom je?
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
9 personen
10 personen
meer dan 10 personen
Kom je snel een keer bij ons langs?
Volg ons op social media

KvK: 60662417
© 2024 Boerderij Den Branderhorst

Contact

Steenderenseweg 17a 
Hengelo gld,  Achterhoek

Telefoon: 0575 - 46 21 31 
WhatsApp: 06 - 12 37 51 65
Mail: info@boerderijdenbranderhorst.nl

Uitjes op de boerderij & vakantie vieren in de Achterhoek

Realisatie website: StudioDubbel